Share

APARTMENT CN Varese

SIMPLICITY, LIGHT AND NATURE TO ENHANCE THE EXISTING

The aim in re-designing the interior of this small apartment was to enhance the quality of the existing spaces.

Our wish is to work with simplicity, light and nature, which are our favorite materials, without changing the spaces’ configuration.

The natural light is pushed towards the darker areas thanks to the frosted glass doors and it is emphasized thanks to soft colors. The floor, the roof and the wardrobes were bleached. Some white enamelled steel bookcases and a quality lighting have been introduced.

These processes give a new dimension to this small but pleasant space.

  • year : 2017
  • structure : Conventional
  • client : Private
  • state : Completed
  • location : Varese


interior



drawings

  • /